Dedimania forum

Feel free to express yourself on your favorite dedicated related tool.

You are not logged in.

#1 2013-09-16 23:31:04

Ðevota»steeffeen
tm2:steeffeen
New member
From: Germany
Registered: 2013-05-09
Posts: 7
Website

Problem on SetChallengeTimes

Hey there,

I've been trying to implement Dedimania in my own Controller thingy and I just couldn't get it working to send new records (everything else like updating players and so on is working fine).

When sending the data with dedimania.SetChallengeTimes it just returns false. Nothing else. No error message...
So I'm just stuck... The port 8081 still accepts new records right?
(Without sending new records it's working.)
It would be great if this method could get some kind of error handling.

Does anyone have a hint what may be wrong on my end?
I've put the validation replay in <base64> tags and encoding, the http request itself works fine, just the method returns only false. ^.^

(Sorry if there is a better place to post this thread.)

Thanks in advance.
Regards,
Steff

Last edited by tm2:steeffeen (2013-09-16 23:32:09)

Offline

#2 2013-09-17 17:48:06

TX-Slig
slig
Fast author / Dedimania maintainer
From: Traxicoland
Registered: 2006-11-23
Posts: 806
Website

Re: Problem on SetChallengeTimes

Hi

You use multicall, right ?   do you call dedimania.WarningsAndTTR2 as last method in each request ?  you will get the errors infos there. If you don't get a standard multicall reply which include the same number of responses than your methods in request, including the WarningsAndTTR2 response, then probably the dedimania script failed to decode your xmlrpc request.

Best would be to have an example of the sent and received data (raw data, ie a print_r or equivallent of the datas before compression and after uncompression) in a real case where you have the problem (preferably trying a very very simple map for test to get a small replay).

Offline

#3 2013-09-17 19:02:59

Ðevota»steeffeen
tm2:steeffeen
New member
From: Germany
Registered: 2013-05-09
Posts: 7
Website

Re: Problem on SetChallengeTimes

thanks for your response

i forgot checking the warnings method (fail)
it says that the VReplay is bad, gonna send you a mail with a sample file, thanks for the offer

regards

Offline

#4 2013-09-18 09:48:02

TX-Slig
slig
Fast author / Dedimania maintainer
From: Traxicoland
Registered: 2006-11-23
Posts: 806
Website

Re: Problem on SetChallengeTimes

I replied to your mail : it seems to be a problem in the type of VReplay (it should be <base64> and not <string>, ie the way used by Nadeo for the xmlrpc dialog with the dedicated)

Offline

#5 2013-09-18 14:13:55

Ðevota»steeffeen
tm2:steeffeen
New member
From: Germany
Registered: 2013-05-09
Posts: 7
Website

Re: Problem on SetChallengeTimes

thanks for the hint, i've sent you an updated version that looks exactly like the FAST request
unfortunately the method still says that the VReplay is bad :p

Offline

#6 2013-10-18 21:04:37

Ðevota»steeffeen
tm2:steeffeen
New member
From: Germany
Registered: 2013-05-09
Posts: 7
Website

Re: Problem on SetChallengeTimes

hey

i haven't had time lately..

today i continued and finally got it working!
the vreplay was base64_encoded twice which screwed up things

big thanks for your help slig
much appreciated!

best regards
steff

Offline

Board footer

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson