Dedimania forum

Feel free to express yourself on your favorite dedicated related tool.

You are not logged in.

  • Index
  •  » Aseco
  •  » Problem with sending Dedimaniarecords! [on TM2]

#1 2012-07-26 07:32:30

????1931
bern1931
New member
Registered: 2012-07-26
Posts: 1

Problem with sending Dedimaniarecords! [on TM2]

Hello All

On startup the XAseco is the status for dedimania:

[07/26,06:46:23] ************* (Dedimania) *************
[07/26,06:46:23] * Dataserver connection on Dedimania ...
[07/26,06:46:23] * Try connection on http://dedimania.net:8082/Dedimania ...
[07/26,06:46:23] Webaccess (dedimania.net:8082/Dedimania.8087): send: deflate, receive: deflate
[07/26,06:46:23] * Connection and status ok! (Dedimania.8087)
[07/26,06:46:23] ------------- (Dedimania) -------------

But if everyone drive a WorldRecord, so in the logfile stand this:

[07/26,07:13:14] [Dedimania] Validation replay inconsistent for pitbullschweiz: skipped 51261 (11186,17620,22411,28183,32097,38271,42803,48384,51261) race: 9 all: 9

I need help.

PS: i use following XAseco on tm2

###############################################################################
  XASECO2 v1.00 running on 127.0.0.1:50001
  Name   : PitBull-v1 - pb.v1
  Game   : ManiaPlanet - Canyon - Rounds
  Version: 3.2.0 / 2012-07-11-xx_xx
  Author : Xymph
###############################################################################

Offline

#2 2012-07-26 07:47:48

Xymph
xymph
Moderator
Registered: 2009-05-26
Posts: 1630
Website

Re: Problem with sending Dedimaniarecords! [on TM2]

Offline

  • Index
  •  » Aseco
  •  » Problem with sending Dedimaniarecords! [on TM2]

Board footer

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson